Zaključene prijave na RADIONICU IZ ASTRONOMIJE 27. – 28.11.2020.

PRIJAVE NA RADIONICU SU ZAKLJUČENE ZBOG EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE! 

Astronomsko društvo Koprivnica planira od 27. do 29. studenog ove godine održati niz astronomskih aktivnosti od kojih je jedna i radionica za učenike nižih razreda (1. – 4.) osnovne škole.

Pozivamo roditelje da svoju djecu navedenog uzrasta prijave na spomenutu radionicu.
Radionica će se održati u Domu ZTK (Trg mladosti 1a, Koprivnica) 27. i 28. studenog u kasnijim popodnevnim satima. U petak 27. studenog od 18:00 do 19:45, a u subotu 28. studenog od 16 do 17:45 sati. Jedan školski sat održat će se u učionici gdje će se učenici upoznati sa Sunčevim sustavom i osnovnim pojmovima o svemiru i astronomiji, a drugi školski sat rezerviran je za promatranje Mjeseca, planeta i drugih svemirskih objekata kroz teleskop na gradskom sajmištu u Koprivnici.
Ukoliko u petak nebo neće biti vedro, onda se promatranje prebacuje na subotu.
Nakon završene radionice polaznici će dobiti Bojanku Sunčevog sustava i kartonski model istog. Sav potreban materijal za provođenje radionice polaznici će dobiti na samoj radionici.
Radionicu će voditi tajnik Hrvatskog astronomskog saveza Dorian Božičević, mag. theol.

Prijave šaljite isključivo pomoću e-pošte na adresu adkoprivnica@adkoprivnica.hr na slijedeći način:
Predmet (Subject): Prijava na radionicu iz astronomije AD Koprivnica
U samoj poruci navedite ime i prezime učenika i razred koji polazi te svakako svoj pristanak na uvjete održavanja te dodajte kao prilog popunjenu prijavnicu koju možete skinuti na donjoj poveznici.

U održavanju radionice držat ćemo se svih preporučenih epidemioloških mjera (broj sudionika, razmak, maske, dezinfekcija ruku i opreme).

Ovisno o broju prijava i vašim odgovorima u prijavnici moguća je izmjena rasporeda održavanja radionice, o čemu ćemo vas na vrijeme obavijestiti.

Ukoliko se zbog pogoršane situacije radionica neće moći održati, odgodit ćemo ju za povoljniji termin.

Molimo da prijavnicu u DOCX ili PDF formatu skinete (download) klikom na donju poveznicu, popunite i pošaljete nam kao prilog poruci e-pošte:                                         Prijavnica za radionicu iz astronomije za popunjavanje (DOCX)                                           Prijavnica za radionicu iz astronomije za ispis (PDF)